Nu €80 korting op de splinternieuwe Nespresso Vertuo!

2020-09-30

Daar is 'ie dan: de Nespresso Vertuo. Dit gloednieuwe Nespresso-apparaat maakt gebruik van een nieuw soort Nespresso-cups en heeft de laatste innovatieve snufjes. Het resultaat? Nóg meer genieten van je koffiemomenten. Ook niet verkeerd: je krijgt nu tijdelijk € 80,- kassakorting op dit apparaat!

Geen koffiemoment hetzelfde

Vertuo komt van het Italiaanse woord virtuoso, oftewel iets tot in perfectie beheersen. En dat is exact wat de Nespresso Vertuo doet. Na een opwarmtijd van slechts 40 seconden maakt hij een heerlijke espresso of gran lungo voor je klaar. Vol van smaak, met een prachtig en zijdezacht cremalaagje.

Geen koffiemoment is hetzelfde, want de Nespresso Vertuo schenkt het zwarte goud in vijf verschillende kopformaten. Dus van een grote kop koffie in de ochtend tot een krachtige espresso in de avond: je hebt voor elk moment het perfecte kopje koffie.

Verdraaid goed!

De Nespresso Vertuo komt met een nieuw en slim koffiezetsysteem: centrifusie-technologie. Tijdens het koffiezetten wordt de cup razendsnel (tot wel 7.000 omwentelingen per minuut) om zijn as gedraaid. Hierdoor komen al die verrukkelijke koffiesmaken en -aroma's volledig tot hun recht. Fantastico!

Nooit je koffie verkeerd
Ook maakt de Vertuo gebruik van een nieuw soort Nespresso-cups, bestaande uit 29 heerlijke koffiesmaken. De cups komen in drie formaten en zijn voorzien van een unieke barcode. De Vertuo leest deze barcodes en weet daarmee bij iedere cup de benodigde hoeveelheid water, temperatuur en rotatiesnelheid.

€ 80,- kassakorting op de Nespresso Vertuo

Yes, het is weer de maand van de koffie! Daarom ontvang je nu tijdelijk € 80,- kassakorting bij aankoop van een Nespresso Vertuo. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje. Let op: deze actie is alleen geldig bij bol.com en op geselecteerde modellen.