Geen gemopper! Met Kärcher wordt je vloer dweilen een eitje

2020-10-23

Hartstikke mooi, zo'n tegel-, parket- of laminaatvloer, maar best lastig schoon te houden. Je ziet élk vuiltje, haartje of stofje! Dus bespaar jezelf de rugpijn en een berg ergernis en gooi die oude dweil bij het vuilnis. Met de Kärcher FC 7 Cordless is je vloer met een zwier weer schoon. En je kunt er nu 1 winnen, dus lees snel verder!

Iedere vloermop is vanaf nu een grap

Je vloer weer laten blinken kan een flinke klus zijn. Eerst de hele kamer stofzuigen, emmer met water vullen en dweilen maar. En als alles opgedroogd is, zie je dat het nog niet schoon is. Opnieuw...

Met de Floor Cleaner FC 7 Cordless van Kärcher is dit verleden tijd. Deze draadloze vloerreiniger laat niet alleen je harde tegel-, parket- of laminaatvloer glimmen. Door zijn 4 gemotoriseerde rollers pakt hij ook al het vuil en zelfs (dieren)haren op. Het resultaat? Een 50% snellere en 20% betere reiniging dan wanneer je een stofzuiger en ouderwets vloermop gebruikt.

Geen hoop voor ophopend vuil

De reiniging van de Kärcher FC 7 Cordless gaat door tot de plinten. Laat dat nou een van dé plekken zijn waar vuil zich ophoopt. Niks ervan, want met deze flexibele floor cleaner maneuvreer je moeiteloos je langs plinten, banken, tafels, kasten en andere moeilijk bereikbare plekjes.

Met een druk op de knop pas je de rotatiesnelheid van de gemotoriseerde rollers aan. Niveau 1 voor bijvoorbeeld houten vloeren en niveau 2 voor stenen vloeren. En dan is er nog de BOOST-modus waarmee je hardnekkige vlekken op je vloer aanpakt.

Schone vloer, schoon geweten

De Kärcher FC 7 Cordless heeft twee waterreservoirs: 1 voor schoon water en 1 voor vuil water. Terwijl schoon water de 4 rollers constant nat maakt, gaat het vuile water direct weer de afvalwatertank in. Hiermee is het watergebruik tot 90% lager dan wanneer je een normale dweil of mop gebruikt. Schone vloer, schoon geweten. Daar kunnen we de dag mee door!

Ga voor premium!

Naast het eerdergenoemde model is er ook nog de Kärcher FC 7 Cordless Premium. Deze floor cleaner heeft alle snufjes van de normale FC 7, maar dan mét een handige led-strip aan de voorzijde voor extra verlichting. Hiermee heb je net wat beter zicht in donkere hoekjes, onder de bank of onder traptreden.

Ook handig: bij het premium-model krijg je extra schoonmaakaccessoires zoals een 500 ML reinigingsfles en 4 extra steenrollers. Deze rollers hebben langere, harde nylonharen zodat ook de voegen en groeven in bijvoorbeeld ruwe tegels goed worden gereinigd. Mooi meegenomen dus!

Actie verlopen

Kärcher FC 7 Cordless

Yes! Wij geven nu 1x de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless weg! Kans maken? Klik op onderstaande button en vertel ons waarom dit voor jou de ultieme huishoudgadget is. De winnaar wordt persoonlijk bericht.