Met deze stoomgenerator ligt je kleding nooit meer in de kreukels

2020-10-25

Zorg jij elke zondag ervoor dat het gezin de hele week gladjes erbij loopt? Dan staat je iedere keer weer een flinke strijkklus te wachten. Gelukkig werk je met een stoomgenerator van Calor de stapels kleding in no-time af. En koop je er nu eentje bij bol.com, dan krijg je er gratis nóg een kledingstomer bij!

Eerst dit even gladstrijken...

Waarom zou je een stoomgenerator aanschaffen als de meeste strijkijzers al een ingebouwde stoomfunctie hebben? Simpel! Een 2-in-1-oplossing is niet automatisch in beide functies een echte specialist.

En dat blijkt, want de stoomfunctie van een strijkijzer is meestal niets om over naar huis te schrijven. Helemaal niet als je deze vergelijkt met die van een stoomgenerator. Daarnaast is je strijkijzer minder zwaar als de stoomfunctie in een apart apparaat zit. Combineer je dus een vederlicht strijkijzer met buitengewoon meer steam power? Veel gladdere strijkervaring gegarandeerd!

Op stoom lopen met Calor

Pak je de Pro Express Care GV9061C0 erbij dan verander je in een regelrechte strijkkoning(in). Hij levert hogedruk-stoom van maar liefst 7 bar, dus zelfs de grootste strijkklus wordt een fluitje van een cent. En dankzij het grote waterreservoir van 1,6 liter kom je nooit plotseling droog te staan. Aan het werk!

De Pro Express Care levert met gemak stoomschoten van 430 gram per minuut. Hardnekkige vouwen verdwijnen hiermee als sneeuw voor de zon. En met 3 elektronische voorinstellingen geniet je met iedere kledingsoort van een optimale strijkervaring.

Zo glad als boter

Met de Pro Express Care GV9061C0 gaat strijken bijna vanzelf. Want zijn AutoClean-strijkzool is zo glad als boter. Ook voorkomt de Protect System-technologie dat je vlekken achterlaat tijdens het stomen. De vuile druppeltjes worden namelijk meteen omgezet in stoom. Klus geklaard? Dan klik je het strijkijzer veilig en secuur vast op de stoomgenerator dankzij het vernuftige vergrendelsysteem. Eitje!

Strijkklus op maat

Vraagt je wekelijkse strijkklus om meer power? Maak plaats voor de Calor Pro Express Ultimate+ GV9610C0. Deze premium stoomgenerator is in elk opzicht een verbetering. Denk aan een groter waterreservoir van 1,9 liter, stoomschoten van 650 gram per minuut en 5 voorprogrammeringen.

Ook heeft de Express Ultimate + een geheim wapen: Smart Steam. De slimme sensor houdt al je strijkbewegingen bij en geeft je automatisch de benodigde hoeveelheid stoom. En met de verbeterde AirGlide-strijkzool werk je met uiterste precisie lastige naadjes of kraagjes af.

Gratis kledingstomer

Wie met haast de deur uit moet of een last-minute (video)meeting in moet, kiest deze compacte kledingstomer van Calor. En koop je vóór maandag 2 november een van de onderstaande Calor-stoomgeneratoren bij bol.com, dan krijg je die kleine krachtpatser er helemaal gratis bij!

Alle actieproducten op een rij