Met Philips Hue Play bouw je de thuisbioscoop van de toekomst!

2020-11-17

Je hebt vast weleens gehoord van surroundgeluid, maar óók van surroundverlichting? Maak plaats voor de Philips Hue Play HDMI Sync Box en de bijpassende Hue Play-lampen. Hiermee geef je je gamekamer of thuisbioscoop een lichtbeleving die je nog nooit eerder hebt gezien.

Visueel spektakel

Met de Hue Play HDMI Sync Box van Philips zorg je in 1 klap voor een intensere game- of filmervaring. Plof neer op de bank, zet via Videoland die gloednieuwe film op maak je klaar voor een ultiem lichtspektakel. Want dankzij dit slimme boxje reageren je Philips Hue (Play)-lampen op alles wat je bekijkt.

Zo, lange thuiswerkdag achter de rug? Laat je ogen eventjes van het computerscherm rusten en zet een rustige playlist op. Stel de Sync Box in dat je lampen rustig op je muziek reageren en je creëert meteen een warmere sfeer in huis. Ah, dus daarom noemen ze dit huiskamersoul...

Al je media voor het voetlicht

De Philips Hue Sync Box installeren is kinderspel. Met 4 HDMI-poorten heb je genoeg ingangen om je tv-receiver, gameconsole, Blu-ray-speler, streamingapparaat en andere media-apparaten aan te sluiten. Connect 'm vervolgens met je Hue Bridge, zet de gewenste lichtinstelling aan via de Philips Hue Play-app en je bent klaar. Voetjes op de salontafel of poef en genieten maar!

Een beleving zoals jij het wilt

Waar je ook naar kijkt of wat je stemming mag zijn, via de Philips Hue Sync-app maak je iedere lichtshow helemaal je eigen. Lichtinstellingen zoals de helderheid, snelheid en intensiteit van de lichteffecten pas je supermakkelijk aan met de sliders in de app. Is de surroundverlichting dus nét iets te intens tijdens die spannende actiefilm? Met de app heb je dat zo gefixt.

Van het kastje naar de muur

Is je thuisbioscoop toe aan vernieuwing? Laat dan de hele wand achter je tv meekleuren met de Philips Hue Gradient Lightstrip! Omdat deze led-strip meerdere kleuren in elkaar laat overvloeien, til je je gameavond of filmmarathon naar ongekende hoogtes.

Ook kun je je entertainmentset de finishing touch geven met de superstrakke Philips Hue Play Lichtbalk. Ideaal wanneer je tv aan de muur hangt of je tv-meubel wel wat extra decoratie kan gebruiken.

Meer verlichting nodig?