Kom op stoom met de nieuwste Aerofryer van Princess!

2020-12-01

Frietjes frituren en gezond eten? Dat kan prima in 1 zin! Tenminste, als je een heteluchtfriteuse gebruikt. Goed moment om de gloednieuwe Aerofryer van Princess in de spotlights te zetten. Deze 2-in-1 friteuse maakt, in plaats van frituurvet, gebruik van hete lucht óf stoom. Het resultaat: superknapperige frietjes en andere gezonde maaltijden!

Geen gebakken lucht

Met de nieuwe Princess 182080 Steam Aerofryer sla je 2 vliegen in 1 klap. Deze zogenaamde heteluchtfriteuse is namelijk geschikt voor zowel stomen als hete lucht frituren. Dus vaarwel ongezond frituurvet! Scheelt je trouwens ook een boel vettigheid in de keuken...

Wist je trouwens dat met eten stomen de kleur, textuur, vocht, vitamines én mineralen beter behouden blijven? Zo kun je bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes eerst gaar stomen met de stoomfunctie. Maak ze vervolgens lekker knapperig met de aerofry-functie. Genieten!

Veel gezelschap of flinke trek?

Met een inhoud van maar liefst 6.5 liter val je met de Princess 182080 Steam Aerofryer niet zo snel door de frituurmand. En met een bereik van 40 tot wel 200 graden lopen de temperaturen al snel hoog op. Dus een bak met (gezonde) snacks klaarmaken voor de voetbalwedstrijd of snel een bijgerecht klaarmaken voor bij het avonddiner? Zo gepiept.

Fluitje van een cent

De Princess 182080 Steam Aerofryer bedienen is kinderspel. Want met het digitale touchscreen stel je in een handomdraai de gewenste baktijden en temperaturen in. Ook heeft 'ie 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor gestoomde groenten, kip, vis, vlees, friet, vlees, pasta en rijst en zelfs brood. Dus ook zo dol op de geur van versgebakken brood in de ochtend? Geen aparte broodbakmachine of ochtendwandeling naar de bakkerij meer nodig!

Toch liever iets anders?

Dan zijn deze Princess-heteluchtfriteuses misschien wel interessant: de Family Aerofryer XXL, Digital Family XXL of de Digital Aerofryer XL. Tóch een heteluchtfriteuse met stoomfunctie? Dan kies je voor de Steam Aerofryer óf Aerofryer Oven Deluxe. Laatstgenoemde heeft een handige roterende mand, zodat je nooit meer halverwege het frituren je frietjes te hoeft te schudden.