Deze luxe gourmetstellen van Princess zijn om op te eten!

2020-11-30

Gourmetten tijdens de feestdagen, Hollandscher kan haast niet. Maar zet je een gourmetstel van de Princess Pure Series op tafel? Dan praat je niet meer over 'lekker gourmetten' maar over 'pure gastronomie'. En koop je er nu 1 bij bol.com? Dan krijg je er gratis 3 edities van Foodies Magazine bij!

Fine dining en grande cuisine in 1

Gourmetten met je familie of vrienden doe je vanaf nu in stijl (en een tikkeltje glamour). De gourmetsets, grillplaten en fonduepannen uit de Princess Pure Series zijn namelijk échte blikvangers. Rol het rode tafelkleed maar uit, want met hun superstrakke afwerking van duurzaam bamboe stelen ze de show op iedere eettafel.

Ook bij de gebruiksvriendelijkheid lik je je vingers af. Zo hebben de gegoten aluminium bakplaten en pannetjes een anti-aanbaklaag, zodat etensresten niet aankoeken. Neem de bakplaatjes af met een velletje keukenpapier en spoel ze af onder de kraan. Scheelt je een boel afwas!

Goed om te weten: iedereen heeft zijn eigen grillplaat en/of bordje. Ben jij vegan? Dan hoef je dus niet bang te zijn dat jouw eten wordt gegaard op een plaat waar ook vlees op ligt. Ook kan het natuurlijk handig zijn om je vlees en groente apart te bereiden.

Wat een plaatje

Het paradepaardje van de Princess Pure Series is de Princess Pure Dinner4All. Deze set bestaat uit 2 losse toestellen met ieder 2 bakplaatjes. Niet alleen ideaal voor gourmetten op 1,5 meter, maar ook voor gasten die vegetarisch zijn of allergieën hebben. Ook kun je de bakplaatjes omwisselen met keramische bordjes.

Schuiven er nog een paar gasten aan? Of maak je er met z'n tweetjes een gezellige avond van? Pak dan de Princess Pure Dinner4Two erbij. Dit is een kleinere set bestaande uit één toestel.

'Tafel voor 4 of 8? Neemt u plaats'

De Princess Pure 4 Raclette is een grandioos gourmetstel met 4 pannetjes én een grote, draaibare bakplaat. De plaat heeft daarbij een vlakke zijde om op te bakken en een geribbelde zijde om op te grillen. Ook heeft deze set een speciaal parkeerdek waar je je hete pannetjes op parkeert als je ze eventjes niet gebruikt.

En mogen we straks weer in grote gezelschappen om de tafel zitten? Maak dan ruimte voor de Princess Pure 8 Raclette, want deze heeft genoeg parkeerplekjes voor 8 pannetjes!

Wat is nou een 8-gangen menu, zonder fondue?

Tot slot is er nog de Princess Pure Table Grill met een langwerpige bakplaat van 50 bij 25 cm. Zo is de ene helft van de plaat perfect om stukjes biefstuk, mini-hamburgers of groenten te grillen. De andere helft is ideaal voor het bakken van bijvoorbeeld zalmfilets, garnalen of uienringen.

Gek op kaas-, vlees- of chocoladefondue? Dan mag je de Princess Pure Fondue niet laten staan. Deze elektrische fonduepan met 8 fonduevorkjes komt in dezelfde bamboe afwerking als de eerder genoemde gourmetstellen. Wat je favoriete fondue ook is, je zet 'm in een handomdraai op de juiste temperatuur.