Krachtigste Braun staafmixer ooit: de alleskunner in de keuken

2020-12-05

De best presterende en krachtigste staafmixer van Braun is nu voorzien van een 1200 watt motor én ActiveBlade-technologie. Zo verander je eenvoudig de hardste ingrediënten in de lekkerste creaties. Om de mix compleet te maken: het nieuwe MultiQuick 9-systeem heeft nóg meer geweldige accessoires en nóg meer nieuwe, geavanceerde technologieën.

Imposant repertoire aan accessoires

Laten we beginnen met het imposante repertoire aan accessoires van de nieuwe Braun MultiQuick 9. Die maken ‘m veel meer dan alleen een staafmixer: het is een even veelzijdige als gebruiksvriendelijke hulp in je keuken. Hij schotelt je voor:

  • Hakmolen: de hakmolen van 500 ml (MQ 9187XLI) of 350 ml (MQ 9147X) hakt en snijdt alles in slechts enkele seconden, hoe hard het ook is.
  • Blender: hakt én mengt ingrediënten, draait z’n hand bovendien niet om voor wat ijscrushen.
  • Pureervoet: voor het makkelijk en snel bereiden van de perfecte puree.
  • Foodprocessor: manusje-van-alles dat net zo lief hakt, snijdt, versnippert, kneedt als snijdt. De MQ 9187XLI heeft met 3,2 liter een extra grote foodprocessor (werkbare inhoud: 2 liter).
  • Garde: De garde multifunctioneel? Dat kan kloppen, maar ook mixen en roeren.

De juiste snelheid voor iedere specialiteit

Met imode selecteer je met één druk op de knop je gewenste snelheid: pulse, lage snelheid of hoge snelheid. Met de geavanceerde snelheidstechnologie SmartSpeed kun je de snelheid continu aanpassen. Gewoon een kwestie van de knop harder of zachter indrukken: tussendoor stoppen is voortaan passé!

ActiveBlade, EasyClick+ en SplashControl

ActiveBlade houdt in dat het mes op en neer beweegt en meer sneden per omwenteling maakt. Daardoor heeft het een groter snijoppervlak en verwerk je grote stukken voedsel sneller en makkelijker . Dankzij het Braun EasyClick+-systeem kun je supersnel en met één druk op de knop wisselen tussen alle opzetstukken. En SplashControl voorkomt spatten en garandeert de beste mengresultaten zonder geknoei.

Braun: de gouden standaard binnen de keukenapparatuur

Het MultiQuick 9-systeem is bedacht en ontwikkeld volgens de Duitse kwaliteitsnormen van Braun. Al meer dan 50 jaar combineren de ingenieurs van dit merk vakmanschap met passie. Ieder apparaat, van keukenmachine tot scheerapparaat, wordt grondig getest. Van de ontwikkelingsfase tot het einde van de serieproductie.

Met welke staafmixer word jij de keukenprins(es) op het witte paard?

Het Braun MultiQuick 9-systeem checken?