De’Longhi PrimaDonna Elite: koffie even uniek als jouw smaak

2020-12-05

Ben je op zoek naar een volautomatische espressomachine waarbij je koffievariaties en melkdranken optimaal kunt personaliseren? Met grote keuze in koffievariaties? Die jou de hoogste kwaliteit in je kopje voorschotelt dankzij state-of-the-art technologie? Met one-touch touchscreen en bediening via een app? Dan is de De’Longhi PrimaDonna Elite jouw – figuurlijke – cup of tea. Koop je ‘m nu via bol.com, dan krijg je 3 jaar garantie én een Coffee Workshop aan huis cadeau!

LatteCrema: crème de la crème der melkschuimsystemen

Een koffie, (dubbele) espresso, long of doppio+ van de PrimaDonna Elite van De’Longhi is hemels, maar voor liefhebbers van melkspecialiteiten is een cappuccino, latte macchiato, caffè latte of flat white pas echt het aardse paradijs. Romig, stevig, op precies de juiste temperatuur: het gepatenteerde LatteCrema-systeem zorgt voor de perfecte structuur van micromelkschuim.

Eén van de redenen waarom je dankzij LatteCrema de perfecte cappuccino zet: met 12% heb je slechts een minimale hoeveelheid water nodig om de melk op te schuimen. De internationale standaard is 20% en soms is het zelfs meer dan 30%. Met LatteCrema schotel je dus nooit een 'aquaccino' voor!

Melkreservoir en schoonmaken

Het melkreservoir sluit je gemakkelijk op de machine aan zonder externe buisjes. De melkkaraf zorgt voor een subliem resultaat in je kopje. Handig: dankzij de Auto Clean-knop spoelt het hele systeem zichzelf schoon. Alle onderdelen van het melksysteem zijn bovendien vaatwasserbestendig. En omdat het gaat om een uitwendig systeem, kan er nooit melk in de machine achterblijven. Schone zaak!

Bediening via touchscreen en app

Eén druk op het touchscreen: de bediening van de PrimaDonna Elite via het full-touch TFT-kleurendisplay is al bijna net zo’n genot als de koffies die je maakt.

De Coffee Link-app maakt je leven nog makkelijker. Je kunt er bijvoorbeeld je eigen recepten mee maken. Hoe sterk, met hoeveel melk en koffie en op welke temperatuur wil jij je kopje hebben? Dankzij bluetooth bereid je de delicieuze recepten meteen. Op de homepage vind je in één oogopslag je favoriete recept. Even geen koffie-inspiratie? Dan voorziet de app je van ideeën!

Perfect gemalen koffie

Onmisbaar voor het beste koffiearoma: een fijne en gelijkmatige maling. De 100 procent nauwkeurig gekalibreerde kegelvormige molens van De’Longhi garanderen het perfecte koffiepoeder. De maalfijnheid kun je handmatig aanpassen aan je smaak en de koffieblend. In andere woorden: met de PrimaDonna Elite word jij een volleerd barista door simpelweg op één knop te drukken.

Tubeless systeem en buitengewone extractie

Er is echter méér nodig voor een uitmuntende koffie. De PrimaDonna Elite van De’Longhi zorgt voor ultieme versheid dankzij het tubeless systeem. Voor de niet koffieologen onder ons: de koffiebonen vallen direct uit het bonenreservoir op de maalmolen en de gemalen koffie komt meteen op de zetgroep. Omdat de koffie niet door buisjes en slangetjes gaat én er geen koffierestje achterblijven in de machine, heb je altijd verse koffie.

Naast verse bonen, een uitgekiend maalproces en water van goede kwaliteit is een feilloos extractieproces vereist. De PrimaDonna Elite heeft een uitstekende warmteverdeling en gebruikt precies de juiste brouwdruk en hoeveelheid koffie. Het dubbele verwarmingssysteem voorkomt slappe koffie of juist verbrande cappuccino's. Een thermoblock levert een perfecte en consistente temperatuur voor de koffie, terwijl een apart stoomelement voorziet in de ideale temperatuur voor de melk. Resultaat? Een koffie waar de gemiddelde Italiaan jaloers op is!

Welke PrimaDonna Elite is geknipt voor jou?

Er zijn twee versies van de PrimaDonna Elite. Vergeleken met de ECAM650.55.MS is de ECAM650.75.MS een iets luxere variant. De ECAM650.75.MS heeft:

  • Een chocolademelkmaker
  • Een volledig metalen voor- en bovenkant
  • Een iets groter touchscreen.

Ga jij voor de luxe of de luxere?

Koop nu en krijg 3 jaar garantie plús een Coffee Workshop aan huis!

Zo sterk als de koffie is ook deze actie. Koop jij de PrimaDonna Elite van De’Longhi vóór 1 januari 2021? Dan krijg je niet alleen 3 jaar garantie, maar ook een gratis Coffee Workshop aan huis. Je kunt kiezen voor Quick Start, waarbij je alles leert over je apparaat. Of voor Experience, waarbij de expert jullie meeneemt in de Italiaanse koffiewereld van De’Longhi.

Bekijk de PrimaDonna Elite op bol.com!