Miele Triflex HX1: flexibele steelstofzuiger met power!

2020-03-15

De Miele Triflex HX1-steelstofzuiger zorgt voor maximale flexibiliteit dankzij zijn innovatieve 3-in-1-functie. En met de ingebouwde Vortex-technologie heb je net zoveel zuigkracht in handen als bij een normale stofzuiger met snoer. Mocht je dus op zoek zijn naar een snoerloze steelstofzuiger waarmee je moeiteloos ieder hoekje en kiertje in huis meepakt, lees dan snel verder!

Flexibel

Met de Miele Triflex HX1 wordt stofzuigen pas echt een eitje. Want omdat de powerunit aan de onderzijde zit, voelt hij zo licht als een veertje. Klik de powerunit los en bevestig hem aan het handvat, zodat je makkelijker onder banken en andere lage meubels komt. Nu het gewicht bij het handvat zit, pak je oppervlaktes zoals de trap en het plafond ook makkelijker mee. Klik de unit los van de steel en je hebt gelijk een kruimelzuiger in handen. Het aanrecht, de vensterbanken en eettafel doen is ook zo gepiept!

De Triflex Pro en Triflex Cat&Dog hebben trouwens een verlichte vloerborstel. Hiermee zie je het vuil en dierenharen veel makkelijker op de grond liggen. Niet alleen fancy, maar ook functioneel!

Krachtig

Voor een steelstofzuiger is de Miele Triflex HX1 bijzonder krachtig. Want met zijn ingebouwde Vortex-technologie heeft hij net zoveel zuigkracht als een normale stofzuiger met snoer. Dus voor de allerbeste reinigingsresultaten, zet 'm op de hoogste powerstand en je iedere ondergrond zo weer schoon.

HEPA Lifetime-filter
De Triflex HX1 Pro en Triflex HX1 Cat&Dog hebben daarnaast nog een HEPA Lifetime-filter. Hiermee krijgen zelfs microscopisch kleine stofdeeltjes en allergenen geen kans om weer door je huis te dwarrelen. De lucht die hij opzuigt, blaast hij er dus weer brandschoon uit. Kijk, da's handig!

Het Pro-model komt met 2 accu's. Oftewel, 120 minuten zuigtijd op powerstand 1 en 28 minuten op powerstand 3.

Met het bijgeleverde laadstation heb je de HX1 zo weer opgeborgen. Het Pro-model heeft zelfs een extra lader voor je 2e accu.

De HEPA Lifetime-filter in de Pro- en Cat&Dog-modellen houdt microscopisch kleine stofdeeltjes en allergenen vast.

Met de parkeerstand blijft de Triflex HX1 op stevig op z'n plek staan. Handig als je een meubel wilt verplaatsen of de deurbel gaat!

Snel

De accu van de Miele Triflex HX1 gaat in de laagste powerstand 60 minuten mee. Zet hem op de hoogste stand en dan gaat hij 14 minuten mee. Gelukkig heeft de Miele Triflex HX1 Pro een extra accu en heb je een lege accu in een vingerknip verwisseld. En weer door!

Accu('s) leeg? Hang de Triflex HX1 in het oplaadstation, die je makkelijk aan de muur kunt monteren, en hij laadt automatisch op. Sterker nog, je kunt de stofzuiger en driedelige accessoires er volledig in kwijt. Scheelt je weer opbergruimte.

Alle Miele Triflex HX1-modellen

Benieuwd naar de rest?