Voor de echte keukenprins(es): antikleefpannen van het Franse topmerk de Buyer

2020-04-26

Zet je favoriete kookprogramma aan en grote kans dat je pannen van de Buyer tegenkomt. Kwaliteit dus! Maar vergis je niet, want ondanks hun professionele specificaties hebben ze een bescheiden prijskaartje. Daarnaast zijn ze geschikt voor alle warmtebronnen. Klinkt goed? Lees dan snel verder en maak kans op een prachtige de Buyer Choc Resto-antikleefpan!

Onder de pannen sinds 1830

Sinds 1830 weet het Franse pannenmerk de Buyer erg goede en wonderlijkl mooie pannen op tafel te zetten. Dankzij een traditioneel en duurzaam productieproces, een prachtig stalen uiterlijk en de allernieuwste kookinnovaties, behoort de Buyer tot het absolute topsegment. Je hebt ze in alle soorten in maten: koekenpannen, braadpannen, steelpannen, hapjespannen. En ja, zelfs poffertjespannen!

Living Heritage Company
Leuk weetje: de Buyer is een zogeheten Living Heritage Company, een status die de Franse overheid geeft aan bedrijven als beloning voor hun uitmuntende ambachtelijke vaardigheden. Fantastique!

De Buyer Choc Resto: knap staaltje werk

Een van de meest populaire de Buyer-pannen is de Choc Resto. Deze heeft als extra een antikleeflaag zonder dat daar PFOA's of andere schadelijke stoffen voor gebruikt zijn. En met zijn vijflaagse coating is hij slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en zeer geschikt voor bakken op medium temperaturen. Kijk, daar kun je wat mee.

De Choc Resto is praktisch onverwoestbaar; met een extra dikke aluminium body is hij opgewassen tegen al je wilde keukenavonturen. Heb je een inductiekookplaat? Geen probleem, want met zijn magnetische roestvrijstalen plaat aan de onderzijde is hij geschikt voor álle warmtebronnen. Gemaakt voor iedere keuken dus!

Actie verlopen

De Buyer Choc Resto ⌀ 28 cm

Tijd voor een nieuwe antikleefpan die je niet in de steek laat? Goed nieuws, wij geven nu 5x een de Buyer Choc Resto ⌀ 28 cm weg. Wat moet je doen? Stuur ons een mailtje door op de onderstaande button te klikken en vertel ons welk sterrengerecht jij als eerste klaar wilt maken in je Choc Resto. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.