Hoe schoon is de lucht bij jou thuis?

2020-05-26

Stof, rook, schilfers, bacteriën, pollen, virussen... Ze zweven allemaal rond in ons huis. En iedereen ademt ze in. Elke dag weer. Vervuilde lucht in huis verhoogt de kans op gezondheidsklachten, allergische reacties en nare geurtjes. Een goede luchtreiniger helpt. Die neutraliseert geurtjes, verwijdert allergenen en maakt ziekteverwekkers onschadelijk. Kijk, dat lucht op!

Nederlanders leven gemiddeld 6 jaar langer dankzij betere luchtkwaliteit

Onderzoek RIVM

Rowenta Pure Air: filtert tot wel 100%!

Deze Rowenta Pure Air luchtreiniger filtert tot wel 100% van de allergenen en fijne deeltjes uit de lucht*. In slechts 6 minuten zuivert hij alle lucht in een ruimte tot 12m² en kan ruimtes van maximaal 115 m² aan. De Pure Air heeft een CADR (volume schone lucht per uur) van 300 m³/h.

De Rowenta Pure Air detecteert zelf de verontreiniging in de lucht en past zijn filteringsnelheid daarop aan. Ook heeft hij automatische dag- en nachtstanden, een timer met auto-off functie en een controlelampje dat aangeeft wanneer het filter verwisseld moet worden. Dat is nog eens opgelucht ademhalen.

*In stand 2 op berkenallergenen, externe test uitgevoerd in december 2019.

Tot wel 100% van de allergenen en fijne deeltjes worden gefilterd.

Automatische nachtstand met sfeerverlichting voor een rustige, onverstoorde slaap.

Met indicatielampjes die aangeven wanneer het filter vervangen moet worden.

4 hoogwaardige filterniveaus: Voorfilter, Active Carbon filter, Allergy+ filter en NanoCaptur+ filter.

Philips 4000i: gezond wonen en slapen

Deze luchtzuiveraar van Philips voorziet ruimtes tot wel 104 m² snel en moeiteloos van zuivere lucht. Met 400 m³/h beschikt hij over een van de hoogste CADR-waardes, wat betekent dat deze krachtpatser de lucht in de ruimte enorm snel én uiterst effectief weet te reinigen van alle zwevende pollen, stof, schilfers van huisdieren, bacteriën en virussen (99,5% verdwijnt).

Zet 'm aan je creëert vanzelf een gezondere woon- of slaapomgeving voor jezelf en je gezin. Bijkomende voordelen van deze Philips luchtreiniger zijn dat hij ook een stille werking heeft, als optie op afstand te bedienen is met app en er ook nog eens goed uit ziet in je kamer.

AEG AX9: super stil, sterk en stijlvol

Dan is het tijd voor de superkrachtige AEG AX9. Met zijn Ionisator vangt hij 99,5% van de deeltjes tot 0.3 micron en elimineert hij 99.9% van de bacteriën. En ook nog eens fluisterstil met een geluidsniveau van slechts 17 dB(A). Met een CADR van 620 m³/h is hij tot wel 4x krachtiger dan andere luchtreinigers. De AEG AX9 is geschikt voor ruimtes tot maximaal 129m².

Hij meet constant de luchtkwaliteit binnenshuis en stelt zijn zuivering daarop af. Ook kun je hem met behulp van verschillende 360-filters aan je eigen wensen of bijvoorbeeld het jaargetij aanpassen en is hij dankzij de bijbehorende app met je smartphone te besturen. Last but not least: zijn design is bekroond met een prestigieuze Red Dot Design Award 2020.

Krachtig, fluisterstil én met een prijswinnend design.

De AX9 geeft zelf aan wanneer zijn filter vervangen moet worden.

Overal je luchtkwaliteit in je huis optimaliseren via de Wellbeing app.

Dyson Pure Cool Me: schone, maar ook koele lucht

Ook de temperatuur in huis is bepalend voor je welbehagen. Zeker als de zomers alsmaar warmer worden. Ideaal dus dat deze Dyson Pure Cool Me niet alleen de lucht zuivert, maar tegelijkertijd voor een fris briesje zorgt. Zijn Core Flow technologie blaast een heerlijk verkoelende stroom lucht in jouw richting of tot wel 70˚ om zich heen.

En die lucht is dus erg puur, want dankzij een actief koolstoffilter met een HEPA-filter van glasvezel haalt de Pure Cool Me gassen en 99,95% van ultrafijne deeltjes uit de lucht*. En ondanks zijn grootse daden is hij compact genoeg om op je nachtkastje of je bureau te staan.

*Getest volgens EN1822. Deeltjes van slechts 0,1 micrometer.

Weten welke luchtreiniger bij jou past?