Met Vileda maak je van iedere schoonmaakdag een feestje

2020-06-14

Schoonmaken: misschien niet iedereens favoriete bezigheid. Maar nu we extra veel tijd thuis doorbrengen, komt die dekselse schoonmaakdag nóg vaker voor ook. Maar er is ook goed nieuws, want met Vileda zijn je huishoudelijke taken zo gepiept. Dus motivatieboost nodig? Lees dan snel verder, want wij geven nu 5 tijdbesparende huishoudproducten van Vileda weg!

Schoonmaakdansjes met de Spin&Clean

Zet je schoonmaakplaylist maar op, want met de Vileda Spin&Clean wordt het dweilen juist iets om naar uit te kijken. Dankzij de miljoenen microvezels in de ronde mop verdwijnt al het vuil op je vloer als sneeuw voor de zon. En terwijl je met sierlijke schaatsbewegingen over je vloer gaat, pak je moeiteloos alle plinten en moeilijke hoekjes mee dankzij de flexibele kop.

Duw de mop ritmisch op en neer in de emmer en al het vuil wordt automatisch opgevangen door de unieke reinigingsrol. Zo voorkom je dat je al het opgeveegde vuil niet weer terug op je vloer uitsmeert. Goed om te weten: je hoeft geen chemische schoonmaakmiddelen in de emmer te doen (en na gebruik door de gootsteen te spoelen). Niet alleen een schone vloer, maar ook een schoon geweten!

Nooit meer in het stof bijten

Althans, niet als je een Vileda JetClean in huis hebt. Met deze 3-in-1-stofzuiger heb je een stofzuiger, dweil en trekker in één. Duw de JetClean naar voren en hij zuigt en dweilt je vloer. Beweeg 'm weer naar achteren en hij trekt je vloer meteen droog. Met een volledig gevulde watertank maak je binnen no time een vloeroppervlak van 70 m2 schoon.

De JetClean heeft genoeg zuigkracht om al het zware werk tijdens de grote schoonmaak voor je op te knappen. En dankzij z'n dubbele filters blijft al het vuil daadwerkelijk in de stofzuiger, in plaats van het weer terug de lucht in te blazen. Ideaal voor het opzuigen van dierenharen.

Wacht... Er is meer!

Kijk eens, geen krasje!
De Vileda UltraMax Sensitive Mopset bestaat uit een zijdezachte mop en handige pedaalemmer. De microvezels in de mop maken 'm ideaal om parketvloeren en andere krasgevoelige vloeren weer te laten glimmen.

Rondhangend wasgoed?
Met het Vileda Infinity Droogrek is het op wasdag niet moeilijk meer om je was droog te krijgen. De extra dikke draden zorgen voor meer stevigheid en helpen vouwen te voorkomen.

Stoomreiniger voor alle soorten vloeren
De Vileda Steam XXL maakt korte metten met 99,9% van alle bacteriën op je vloer. Met zijn brede kop van 40 cm pak je extra veel vloeroppervlakte mee, wat 'm vooral geschikt maakt voor woningen van +100 m2!

Schoonmaken met Vileda

Hebben we het over huishoudmerken, dan staat Vileda al meer dan een halve eeuw aan de top. En dat is niet voor niets, want het Duitse huishoudmerk ontwikkelt dagelijks nieuwe en innovatieve producten die het huishouden stukken makkelijker voor je maakt. Van stofzuigers, moppen en wissers tot droogrekken en stofzuigers; met Vileda voer je iedere huishoudklus uit met een glimlach.

Alles nog even op een rij

Actie verlopen

Vileda-huishoudproduct naar keuze

Wil je ook als een speer je huishoudelijke taken aftikken? Goed nieuws, Vileda en bol.com geven nu alle 5 de genoemde huishoudproducten weg! Klik op onderstaande button en vertel ons welk product jou het handigst lijkt en waarom. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Nog niet uitgeboend?