Met Kärcher breng je de WOW-factor weer terug in jouw tuin!

2020-07-09

Het gras maaien, de heg snoeien en hardnekkig onkruid verwijderen? Met het snoerloze tuingereedschap van Kärcher heb je je achterom zo weer omgetoverd tot een botanische tuin. In dit blog lichten wij 5 tuingereedschappen uit én geven wij een Kärcher Premium Alleszuiger weg. Check dus ook de winactie onderin!

State-of-the-art tuingereedschap

Snel je tuin bijhouden zodat je meer tijd overhoudt voor de écht leuke dingen in het leven; daar zorgt Kärcher voor. Met Karcher's 18- en 36-volt-accuplatform gaat het zelfs nóg makkelijker. Je kunt namelijk één accu gebruiken voor meerdere apparaten. Niet alleen superhandig, maar ook goed voor het milieu.

Een accu uit dit platform bevat daarnaast Real Time Technologie. Op het ingebouwde display zie je precies hoeveel minuten je nog over hebt voordat je 'm weer moet opladen. Hij herkent zelfs het apparaat en past automatisch de werktijd erop aan. Zo dan!

Kärcher Accu Grasmaaier (18 volt)

'Even het gras maaien,' makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met de Kärcher LMO 33 Accu Grasmaaier ben je dus niet je halve zondag aan deze klus kwijt. Deze lichte en wendbare grasmaaier heeft een maaibreedte van 33 centimeter en maakt het maaien van je gazon echt een peulenschil.

Achteraf al het gemaaide gras bij elkaar harken, daar heb je toch helemaal geen zin in? Geen zorgen, want met het 2-in-1-maaisysteem wordt het gemaaide gras meteen opgevangen in de opvangbak. Door de indicator weet je ook meteen wanneer je de bak moet legen. Easy!

Kärcher Grastrimmer (18 volt)

Klaar met het gras maaien? Accu eruit en door naar de Kärcher LTR 30 Grastrimmer. Met een maaibreedte van 30 centimeter, kantelbare trimkop én snoerloze bediening heb je alles wat je nodig hebt om je gazon op gelijke hoogte te trimmen.

Dankzij het ergonomische design verstel je 'm eenvoudig in de juiste hoogte, zodat je lekker in een relaxte houding te werk gaat. Ook zorg je met de uitklapbare plantenbeschermer ervoor dat je de geliefde plantjes van je partner niet beschadigt. Better safe than sorry!

Kärcher Onkruidverwijderaar (18 volt)

Het diep gewortelde onkruid in je achtertuin heeft misschien 2 winters overleefd, maar de Kärcher Onkruidverwijderaar maakt er korte metten mee. Bewapend met een krachtige motor en een uitgelijnde en roterende borstelkop, maak je zo alle tegels en voegen onkruid- en mosvrij.

En met een gebogen rug en op je knieën het onkruid tussen je tegels vandaan schrapen is vanaf nu verleden tijd. Want met het rugvriendelijke ontwerp van de onkruidverwijderaar houd je namelijk altijd een comfortabele houding aan.

Kärcher Heggenschaar (18 volt)

Moeiteloos hardnekkige takken en struiken in mootjes hakken, met de Kärcher Heggenschaar is de klus zo geklaard. Deze vlijmscherpe heggenschaar heeft een zwaardlengte van 45 cm en zorgt voor een strak en mooi snijresultaat.

Dankzij het ingebouwde veiligheidssysteem kun je 'm nooit per ongeluk aanzetten. Hiervoor moet je namelijk twee ontgrendelknoppen (met beide handen) indrukken. Wel zo veilig!

Kärcher Premium Alleszuiger (36 volt)

Met de Kärcher Premium Alleszuiger verdwijnt niet alleen stof en gruis als sneeuw voor de zon, maar ook hele plassen water. Dankzij zijn krachtige 36 volt accu en reservoir van 17 liter is hij perfect voor al je zuigklussen binnens- en buitenshuis. Daarnaast heeft 'ie een blaasfunctie voor het wegblazen van bijvoorbeeld bladeren.

Let op: omdat een snoerloze alleszuiger van Kärcher nét wat meer power nodig heeft dan de eerdergenoemde gereedschappen, behoort deze tot het 36-volt-accuplatform. Je kunt hier dus geen Kärcher accu van 18 volt in plaatsen!

Alle toppers nog eens op een rij

Actie verlopen

Kärcher Premium Alleszuiger

Bol.com geeft nu 1x de Kärcher Premium Alleszuiger weg! Klik op onderstaande button en vertel ons een waarom jij nu deze superkrachtige alleszuiger in huis moet hebben. Meedoen doe je door op onderstaande button te klikken. De gelukkige winnaar wordt persoonlijk bericht.