Minder voedselverspilling met de vacuümstaafmixers van Bosch!

2020-08-17

De nieuwste staafmixers van Bosch zijn een knap staaltje keukengereedschap. Want naast kogelharde ingrediënten in mootjes hakken, kun je ook meteen restjes en kliekjes vacuüm verpakken. Klinkt als een vreemde combinatie, maar er zit een heel goede reden achter. In dit blog lees je er alles over en ontdek je hoe je bij je aankoop tijdelijk wat extra's krijgt!

Niet weer de prullenbak in...

Ha, kliekjesdag! Altijd lekker om na een drukke werkdag de restjes van de afgelopen week uit je koelkast te halen. Totdat je de deksel van het Tupperware-doosje haalt en even ruikt... Oei! Herkenbaar? Je bent niet alleen, want in een jaar gooien we per persoon gemiddeld 35 kilo aan eten weg.

Maar hier kun je wat aan doen. Tenminste, als je een vacuümstaafmixer van Bosch in je keuken hebt. Met deze innovatieve staafmixers kun je maaltijden of overgebleven ingrediënten vacuüm verpakken. Hiermee blijven je etenswaren tot 2 keer langer houdbaar. Niet gek!

Nieuwe generatie keukenhulpje

De Bosch ErgoMixx Fresh is het perfecte keukenhulpje voor het maken van purees, soepen en (dip)sausjes. Met een krachtige 1000 watt-motor en 4-bladig mes wordt het fijnsnijden en pureren echt een peulenschil. En met 12 verschillende snelheden blijf je altijd in controle.

Maar klik je zijn vacumeerpompje erop, dan wordt het helemaal feest. Je gebruikt deze Bosch-staafmixer namelijk ook om alle restanten van je maaltijd vacuüm te verpakken in speciale bewaarzakjes en -doosjes. En dat die standaard worden meegeleverd is dan ook weer een fijne bijkomstigheid.

Hiermee mag je gezien worden

De Bosch MaxoMixx Fresh doet alles wat zijn slankere broertje ook doet, maar dan nog beter. Hakken, mixen, snijden of pureren: letterlijk in een handomdraai. Door de roestvrijstalen behuizing en SoftTouch-handgreep ligt deze staafmixer een stuk fijner in de hand. Daarnaast is hij een plaatje om te zien.

Ook deze Bosch-staafmixer komt standaard met een vacumeerpomp en bewaarzakjes. De bewaarzakjes zijn daarnaast herbruikbaar. Doe ze binnenstebuiten om een glas in de vaatwasser en ze zijn zo weer klaar voor hergebruik. Minder voedselverspilling én minder plastic afval. Dat willen we graag zien!

Minder voedselverspilling bij bol.com!

Minder vaak met pijn in je hart de bedorven kliekjes weggooien? Wij helpen je graag mee! Koop je vóór 13 september 2020 de Bosch MS6CM6120 of de Bosch MS6CM6155 bij bol.com, dan krijg je een gratis vacuümset erbij (met vacuümpomp, -zakjes en -bewaardoos van 1L).

Is je oog gevallen op de eerdergenoemde ErgoMixx Fresh of MaxoMixx Fresh van Bosch (waar het vacumeerpompje standaard al bij zit)? Dan krijg je er 2 gratis vacuümbewaardozen van 1L bij. Dat is mooi meegenomen!

Alle Bosch-staafmixers nog eens op een rij

Benieuwd naar de rest?