Duik met Lucide in de verlichtingstrends van dit najaar!

2020-08-31

Klaar om in de nieuwste verlichtingstrends te duiken? Lucide helpt je een handje mee. Het Belgische designmerk brengt ieder jaar nieuwe lampen uit die naadloos aansluiten op de allerlaatste interieurtrends. In dit blog: 3 gave trends om je interieur gezellig te maken voor dit najaar. Ook geven we je een voorproefje van de laatste trends in de badkamer. Last but not least: óók nog een paar tips om het buiten net zo gezellig te maken als binnen!

Een magische touch met Black&Brass

Een Black&Brass-lamp is een echte blikvanger in je woonkamer. De combinatie van zwart metaal met messing straalt klasse uit en oogt warm. Lucide heeft een ruim assortiment aan lampen die aansluit op de Black&Brass-trend. Er is dus in ieder type woonkamer wel één te vinden. Waar wacht je nog op? Maak jouw interieur klaar voor het najaar!

Haal lef in huis met Extravaganza

Eentje met persoonlijkheid! Dat is de nieuwe trend die luistert naar de naam ‘Extravaganza’. Met een lamp uit de Extravaganza-lijn breng jij lef in je woonkamer en laat je ‘saai’ aan de kant staan. De lampen komen in alle kleuren en vormen. Beestachtig mooi! De aard van het beestje komt naar boven met deze toppers.

Een veelvoud aan klasse

Een echte blikvanger in je interieur is een multipendel van Lucide, oftewel meerdere hanglampen op speelse wijze boven je eet- of keukentafel. Met deze unieke designs geef je je leefruimte pas meer volume. En wil je het écht een persoonlijke touch geven, dan maak je gewoon jouw eigen creatie met verschillende lichtsnoeren. Voor de echte trendsetter is niets onmogelijk!

Black is the new chrome

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van het land? Deze trend strijkt alvast met de eer! Met deze range is zwart het nieuwe chroom, laat daar geen twijfel over bestaan. De Bathroom Black Line-verlichting van Lucide tovert jouw badkamer om tot een ware wellness. Zo geef jij jouw badkamer dit najaar een stijlvolle en welverdiende boost.

Klik op Bekijk om onze favoriete lampen uit de Black Line te bekijken.

De sfeer vanbinnen, outdoor!

De tuin is het verlengstuk van de woonkamer en dat stopt niet in het najaar. Hier een drietal tips van Lucide om het buiten nét zo gezellig te maken als binnen:

Luxe lamp met bewegingssensor

Installeer op je terras en in je tuin een lamp met een bewegingssensor en luxueuze uitstraling. Je creëert extra gezelligheid maar verlengt ook de zwoele zomeravonden. Geen overbodige luxe!

Open armaturen: ook voor buiten?
Ook buiten je huis straalt zo’n mooie gloeispiraal enorm veel warmte en gezelligheid uit. Plaats een aantal open armaturen op mooie en strategische plekken en je creëert diepte en karakter. Zo tover je de donkere dagen om tot een ideale zwoele avond met veel gezelligheid.

Twilight sensor lampen
Wil je dit najaar je lampen in je tuin inschakelen wanneer het donker wordt, maar geen zin om je bestaande lampen te vervangen of een dag-/nachtsensor installeren? Kies dan voor de Twilight sensor-lichtbronnen van Lucide. Deze lichtbronnen schakelen automatisch aan wanneer het donker wordt en weer uit als het licht wordt. Gewoon je bestaande lichtbron vervangen en klaar is kees!

Onze favorieten nog eens op een rij