Gezond en slim koken met keramische antikleefpannen

2020-09-30

Het wordt steeds vaker geroepen: "Een goede antikleefpan is onmisbaar in je keuken." Dat is zeker waar, maar wist je dat bij de meeste antikleefpannen schadelijke stoffen vrijkomen? Gelukkig is er nu ook een gezonde variant: keramische antikleefpannen. Daarbij zijn de nieuwe GreenPan-, GreenChef- en Dagelijkse Kost-pannen niet alleen veel beter voor je gezondheid, maar óók voor het milieu. En nog veel beter: je kunt nu een GreenPan-pannenset winnen. Check dus ook de winactie onderin!

Keramisch, een gezonde keuze!

Hoe zit dat nu met die antikleefpannen? We lezen er steeds vaker over in de krant en er werd zelfs een film over gemaakt, Dark Waters. Het probleem zit ‘m in de antikleeflaag. Die wordt gemaakt met PFAS, schadelijke chemische stoffen die in het milieu en in ons lichaam terechtkomen. Is er een alternatief? Gelukkig wel!

Pannen met een keramische antikleeflaag, op basis van zand en diamant, hebben dezelfde voordelen als een traditionele antikleeflaag maar zonder de schadelijke stoffen. Ze helpen je bakken met minder vetstof, zorgen voor perfecte bakresultaten, zijn makkelijk schoon te maken én zijn gezond. Wat wil je nog meer?

Ontdek de nieuwste keramische collecties

Gezond koken, is allesbehalve saai! Dat bewijzen dé gezonde keramische pannenmerken GreenPan, GreenChef en Dagelijkse Kost. Van de handige GreenPan Cambridge en GreenChef Diamond tot de prachtige GreenPan Mayflower en GreenChef Vintage met hun Scandinavische look & feel. Welke reeks je ook kiest, deze antikleefpannen helpen je elke dag gemakkelijk én gezond koken.

Geef je je keuken graag een professionele toets? Dan zijn de GreenPan Brussels, GreenChef Profile Plus of Dagelijkse Kost-pannen van Belgische tv-chef Jeroen Meus iets voor jou. Wil je voortaan koken met een gerust hart? Dan zit je met deze collecties helemaal goed!

Actie verlopen

GreenPan Mayflower-pannenset

Zin om ook zo’n gezonde pan in huis te halen? Wij geven nu 15 GreenPan Mayflower 5-delige pannenset weg! Klik op onderstaande button en laat ons weten welk gerecht jij als eerste wilt klaarmaken in je nieuwste keukenaanwinst. Winnaars worden persoonlijk bericht.