Maand van de koffie bij bol.com!

2020-10-13

De een wordt wild van de aroma's die vrijkomen tijdens het malen van koffiebonen, de ander wil gewoon 'een vlug bakkie'. Hoe ver je ook in de zogeheten coffee journey zit, voor iedere koffieleut is er wel een passende koffiemachine te vinden. En omdat het de Maand van de Koffie is, profiteer je bij bol.com nu van extra voordeel op tal van koffiemachines. In dit blog: onze 5 favorieten van dit moment!

A machine with a latte options

Laten we beginnen met de Philips LatteGo EP5441/50. Deze volautomatische espressomachine met ingebouwd melkreservoir zet zonder problemen 12 verrukkelijke koffievarianten voor je klaar, zoals cappuccino's, flat whites of latte macchiato's. A latte options dus!

Vind je het leuk om te experimenteren? Met de LatteGo 5400-serie kun je de sterkte, hoeveelheid en zelfs de maalstand instellen om hét perfecte kopje koffie te zetten. Je instellingen sla op in een van de 4 aparte gebruikersprofielen. Koppie, koppie!

Actie: Gratis cadeaupakket bij aankoop van een Philips LatteGo EP5441/50.

Pas op! Deze Krups is gek op koffiecups

Dé voordelen van een koffiecupmachine? Je kunt uit megaveel smaken kiezen en koffiezetten gaat supersnel. Zo ook met de Krups Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus. Doe een cup met je favoriete smaak d'r in en binnen 30 seconden heb je een heerlijk kopje koffie met een fluweelzachte crèmelaag. Ideaal als je veel visite (of haast) hebt.

Maar ook de Dolce Gusto Genio S geeft je de mogelijkheid om te experimenteren. Naast de standaardverhoudingen kun je eenvoudig de temperatuur, hoeveelheid en sterkte aanpassen. Tot slot zet je met de XL-functie een extra grote kop (voor bijvoorbeeld onderweg). Perfecto!

Actie: Gratis € 10,- koffietegoed bij aankoop van een Dolce Gusto Genio S.

Krups-koffiebeleving op z'n best

De Krups Intuition Preference EA8738 is echt een aandachtstrekker. Deze volautomatische espressomachine heeft 11 voorgeprogrammeerde koffievariaties, die je tot in de fijnste details kunt fine-tunen. Daarbij kun je tot wel 8 favoriete koffie-instellingen opslaan. En 2 cappuccino's tegelijk zetten? Kan 'ie gewoon! Daarnaast is hij supersimpel in gebruik dankzij zijn kleuren touchscherm.

Maar het zijn niet alleen de koffievariaties die je naar eigen wens aanpast. Ook de kleur van de moderne lichtstrip aan de buitenzijde. Reken maar van yes dat je hiermee een unieke koffiebeleving krijgt!

Actie: Bij aankoop van de Intuition Preference krijg je een Perla-cadeaukaart t.w.v. € 20,-.

Voor de trotse thuisbarista

Wil je koffiezetten zoals ze het in je favoriete koffiehuisje doen? Kijk dan eens naar een pistonmachine, zoals de Solis Barista Perfetta Plus 1170. Dankzij de filterhouder met dubbele uitloop en professioneel stoompijpje, maak je binnen de kortste keren een cappuccino of caffè latte als een echte barista. Kom maar op met die fraaie latte arts!

Deze compacte machine is in slechts 40 seconden opgewarmd en heeft een prachtig tijdloos design. Daarbij kun je voorgemalen koffie of ESE-koffiepads gebruiken. Genieten van versgemalen koffie? Dan mag een van deze Solis-bonenmalers er niet aan ontbreken!

Actie: Bij aankoop van de Perfetta Plus en het schrijven van een review krijg je een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Oud-Hollandsche koffiemeester

Voor velen gaat er niks boven een traditioneel 'bakkie' filterkoffie. En dat is precies waarvoor de Moccamaster KBG Select is gemaakt. Dit prachtige handgemaakte apparaat is van Nederlandse makelij en doet alles wat je van een filterkoffiezetapparaat mag verwachten.

Met een druk op de knop stel je de doorlooptijd in voor een halve kan (6 koppen) of een hele kan (10 koppen) koffie. Ook komt 'ie in maar liefst 21 verschillende kleuren. Van pastelkleuren tot retro geel, deze machines zijn echte blikvangers in je keuken!