Wat je écht moet weten over antikleefpannen!

2020-03-08

Een mals stukje vlees bereiden zonder dat deze aanbakt? Tuurlijk kan je dat, want tegenwoordig heb je een pan met anti-aanbaklaag zo gevonden. Maar wist je dat bij deze soort pannen vaak schadelijke dampen vrijkomen tijdens het koken? Maak in dat geval kennis met de GreenChef-pannen met keramische antikleeflaag op basis van zand. Deze zijn vrij van chemische stoffen, dus beter voor het milieu én voor je gezondheid!

Gezond koken begint bij GreenChef

Met een GreenChef-pan maak je de gezonde chef in jou wakker. Deze betaalbare keukentoppers met keramische antikleeflaag doen precies wat je van een antikleefpan mag verwachten. Maar dan nog beter én gezonder. Sinds het ontstaan van GreenChef bannen zij in hun productieproces niet alleen de chemische PFOA stoffen, lood en cadmium maar álle stoffen uit de volledige PFAS-familie.

Je kunt het vuur dus gerust wat hoger zetten, want mocht de pan overhit raken dan hoef je niet bang te zijn dat er schadelijke dampen vrijkomen. Ook goed om te weten: de keramische coating zorgt voor een betere warmteverdeling, zodat bepaalde eiwitrijke ingrediënten sneller gaar zijn. Ook nog functioneel dus!

De nieuwste GreenChef-collecties

GreenChef-pannen zijn niet alleen goed voor je gezondheid en je portemonnee, maar ook in gebruiksgemak. Zo heb je de Profile Plus-collectie, robuuste RVS-pannen die ovenvast zijn tot wel 260°C. Of kijk eens naar de Vintage-collectie: modern van binnen met een klassiek en nostalgisch uiterlijk.

Stroop je iedere dag de mouwen op om het volgende sterrengerecht te bereiden? Dan wil je de Diamond-collectie bij de steel pakken. Deze pannen met antikleeflaag zijn namelijk versterkt met diamant en zijn gemaakt voor intensief gebruik.

GreenChef Diamond: gezonde antikleefpannen versterkt met diamant!

Pak ze gerust beet! De Stay-Cool-handgrepen worden niet heet tijdens het bakken.

Schoonmaken is een eitje. GreenChef-pannen zijn namelijk vaatwasserbestendig.

Én ze zijn geschikt voor gas-, inductie-, keramische én elektrische kookplaten.

Actie verlopen

Win een GreenChef MiniPan!

Wij geven nu 15x de GreenChef MiniPan weg! Stuur ons een mail door op onderstaande button te klikken en vertel ons welk gerecht jij als eerste wilt klaarmaken in jouw GreenChef MiniPan. Deze actie loopt t/m 23-05-2020.